Oman musiikin tekemisen ja esittämisen lisäksi, ollaan mukana kantamassa kortemme kekoon meidän kotiseurakunnan vapaaehtoistyössä. Meillä on ollut ilo ja kunnia olla mukana kehittämässä ja tekemässä näitä Majakka-iltoja, jotka on ollut tuomassa valoa ja toivoa talven pimeimpään aikaan. Näitä iltoja järjestetään syyskuusta maaliskuuhun, kerran kuukaudessa.

Meidän vastuualue on luonnollisesti musiikki ja siinä palvellaan parhaamme mukaan. Meillä on kasassa ihana ”perhebändi”, jossa on viisi Tiihosta, jotka ovat enemmän ja vähemmän sukua toisilleen.

Olet todella lämpimästi tervetullut Kangasniemen seurakunnan Majakka-iltoihin. Nämä on semmosia juttuja, mitkä pitää kokea paikan päällä. Kynttilöiden valo, hoitava musiikki ja todistuksia ihan tavallisilta ihmisiltä. Tunnelmaan voit virittäytyä myös kotisohvalta live-streamin äärellä, joka näkyy aina Kangasniemen seurakunnan facebook-sivuilla. Alla lisää tietoa Majakasta ja linkit em. fb-sivulle sekä edellisen majakan (20.11) live-taltiointi.

MAJAKASTA

Majakka on lempeän lohdullinen ja samalla virkistävä. Saa istua hämärässä kirkossa antaen musiikin ja tekstien hoitaa. Mm näin paikanpäällä olleet ovat kuvailleet Majakka-iltaa. Kirkossa soivat taas koskettavat laulut Niina-Maria Tiihosen luotsaaman bändin esittämänä. Lyhtyjen ja kynttilöiden valaisema hämäryys korostaa tilaisuuden rauhallista tunnelmaa.

Mielikuvissamme majakalla on vahva merkitys: se kuvaa luotettavuutta, suunnannäyttäjää ja opastajaa, joka osoittaa oikean tien kohti turvallista päämäärää. Tälläkin tilaisuudella on tuo sama merkitys.

Laulujen välissä kuullaan neljän eri-ikäisen seurakuntalaisen lukemia Raamatun jakeita. He myös kertovat, mitä kyseinen raamatunkohta heille merkitsee. Illan aikana on mahdollisuus jakaa omat huolet, pelot ja ilonaiheet luottamuksella rukousavustajien kanssa. Mukana on myös Majakka-pappi Tuula Suuronen.

Alle tunnin pituinen ohjelma sopii kaikenikäisille, ja tuon ajan lapsetkin jaksavat hyvin olla mukana. Majakka-illan jälkeen kirkkoon voi vielä jäädä hetkeksi seurustelemaan uunituoreiden riisipiirakoiden äärelle.

https://www.kangasniemenseurakunta.fi

Majakka-ilta 12.02.2020: https://www.facebook.com/kangasniemensrk/videos/177843143548206/