Duo Niina-Maria ja Lauri on tuore gospelduo, jonka koskettavat sanoitukset ja melodiat luovat rauhallisen tunnelman, jossa voit hiljentyä toivon sanoman äärellä. Laulujen tekstit kumpuavat tavallisesta elämästä ja kertovat rehellisesti sen haasteista ja toivosta, joka lopulta löytyy armollisesta Vapahtajasta.

Laulujen takana on nuori aviopari, joilla on molemmilla evankelistan kutsumus. Kumpikin on tiennyt, että musiikki on se oma kanava välittää ilosanomaa sitä tarvitseville, ihmisille. Kuitenkin, kun musiikki taukoaa voi herätä huomaamaan, että kyse ei ole ainoastaan siitä. Ihmisten kohtaaminen, keskustelut, rukous, ilot, surut ja niiden jakaminen; Siinä on ne syyt, miksi tätä todella tehdään.

Vaikka duon taival on vielä alussa, he ovat päässeet koskettamaan läsnäolollaan ja musiikkillaan jo useita ihmisiä. Heidän sydämellään ovat erityisesti nuoret aikuiset ja aikuistyö, jonka ryhmään he itsekin kuuluvat. Siitä huolimatta elämän makuiset laulut on tehty ilman rajoja ja sääntöjä ja ne ovatkin tavoittaneet kuulijan iästä riippumatta. Duolta on ilmestynyt tässä vaiheessa kolme singleä, Soihdunkantaja maaliskuussa 2019, Valon Vankila tammikuussa 2020 ja Tapahtukoon sinun tahtosi huhtikuussa 2020.

He ovat Duo Niina-Maria ja Lauri.
Heitä yhdistää musiikki ja unelma siitä,
että he saavat yhdessä työskennellä sen parissa
Taivaan Isän johdatuksessa.